Krepšelis tuščias

TOP

Smilkalai ir prieskoniai

8,00 

Aštrus prieskoninis citrusų, cinamono, gvazdikėlių ir kalendros dvelksmas, kurį suminkština šiltos širdies natos iš gvajakmedžio, smilkalų ir pakalnučių, rožių ir jazminų puokštės stipriame pačiulio, muskuso, agarmedžio, gintaro, medaus ir pušies spyglių pagrinde. Tai – intriguojantis, rytietiškas, prieskonių ir medienos aromatas.

  • 100 proc. natūralus sojų vaškas
  • Be ftalatų
  • Be kancerogenų
  • Tinka veganams
- +
Produkto kodas: 017 Kategorijos: ,

Aprašymas

APRAŠYMAS:

Viršutinės natos: gvazdikėliai, citrusai, cinamonas, kalendra.
Širdies natos: smilkalai, gvajakmedis, jazminai, pakalnutės, rožės.
Pagrindinės natos: agarmedis, pačiulis, medus, pušies spygliai, gintaras, muskusas.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA:

Atlauškite vieną vaško kubelį ir įdėkite jį į vaško šildytuvą. Jei naudojate elektrinį šildytuvą įjunkite jį į elektros lizdą. Paprastiems vaško šildytuvams kaitinti naudokite arbatines žvakutes. 1 vaško kubelis skleidžia kvapą net 10 valandų!

Kvapo intensyvumas priklauso nuo jūsų kambario dydžio, kambario temperatūros ir naudojamo vaško kiekio. Jei jūsų patalpa yra didelė ir norite intensyvesnio kvapo, galite naudoti du vaško kubelius vienu metu (atsižvelkite į savo vaško šildytuvo griovelio dydį). Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada uždarykite langus toje patalpoje, kurioje lydote vaško tirpukus. Jei vaško tirpukų kvapas pasidaro per silpnas, pakeiskite jį nauju kubeliu. Palaukite, kol vaškas atvės, tada švelniai paspauskite vieną vaško galą, kol jis iššoks iš vaško šildytuvo. Taip pat galite naudoti vatos kamuoliukus / pagalvėles, kad sugertumėte ištirpusį vašką. Vaškui valyti nenaudokite metalinių ar aštrių daiktų, nes galite pažeisti vaško šildytuvo paviršių arba susižaloti patys.

SAUGUMO REIKALAVIMAI:

Įsitikinkite, kad naudojami gaminiai išpakuoti, nuo jų nuimti visi popieriniai ar plastikiniai papuošimai bei etiketės.

Naudokite vaško šildytuvą, kuris yra specialiai sukurtas vaško lydymui. Nepilkite į jį vandens.

Venkite deginti ilgiau nei 3 ar 4 valandas vienu metu.

Niekada nepalikite vaško šildytuvo be priežiūros.

Naudokite vaško šildytuvą toliau nuo degių daiktų. Venkite skersvėjo patalpoje.

Naudokite vaško šildytuvą saugioje ir stabilioje padėtyje.

Nepalikite naudojamo vaško šildytuvo be priežiūros vaikams ir naminiams gyvūnams pasiekiamoje vietoje.

Nors kai kurie produktai gali atrodyti taip, lyg jie būtų valgomi – taip nėra!

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Smilkalai ir prieskoniai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *